Woonunits huren

Klanten beoordelingen

Lees hier de beoordelingen van mensen die bij ons een woonunit hebben gehuurd. Of schrijf uw eigen beoordeling.

Schrijf uw eigen beoordeling
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleer

Schrijf uw eigen beoordeling

Unit Rent
Gemiddelde beoordeling:  
 11 beoordelingen
door I.C. van Willigenburg op Unit Rent

Tijdens de verbouwing van ons woonhuis heben we prima in de woonunit kunnen wonen,ondanks dat het best gevroren heeft functioneerde alles goed! Prijs kwaliteit verhouding is ook in orde!
Vriendelijke groeten en bedankt voor de samenwerking.

door Lucas Tuitel op Unit Rent

Tijdens de bouw van mijn nieuwe woning heb ik gebruik gemaakt van een woon unit van Unit Rent. De aflevering gebeurde zeer professioneel ondanks de beperkte ruimte. De ruimte is zeer goed bewoonbaar en werd in perfecte staat opgeleverd. De huurprijs is in verhouding tot de service en de ruimte zeer redelijk. Een avontuur dat je met een gerust hart kunt aangaan.

door ME op Unit Rent

Al een aantal jaren huren wij een woonunit van unit-rent en zijn zeer tevreden.Zien er keurig uit en zijn praktisch ingedeeld. Tot op heden hebben wij nog geen gebruik van de service hoeven te maken, dat zegt genoeg!

Een tevreden klant.

door R.Kunne op Unit Rent

Wij hebben van Augustus 2009 tot december 2010 gewoond in een unit van Unit Rent. Vanaf het eerste contact is alles zeer duidelijk, helder en correct geweest. Zeer correcte, profesionele houding, komen afspraken goed na. Schone en goed ingedeelde units. Unit rent is een aanrader voor ieder die een Unit zoekt

door A. Siegersma op Unit Rent

Wij hebben 9 maanden in een woonunit gewoond tijdens de verbouwing van ons huis. Het was een goede oplossing voor ons. De plaatsing verliep perfect. De service van Unit Rent was goed. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Als er een keer iets defect was, werd er gelijk iets aan gedaan. Aardige en klantvriendelijke mensen! Complimenten.

door Frits op Unit Rent

Alles naar behoren verlopen !!!

door Jan, Pauline en Emma op Unit Rent

Ook wij hebben tijdens de verbouwing van onze boerderij in 2009 ruim 7 maanden in de Unit Excellent gebivakkeerd. Naar volle tevredenheid! Hij leek gloednieuw, had twee slaapkamers en een prima douche en keuken. Genoeg woonruimte voor ons alle drie. We hebben er bijzonder prettige herinneringen aan. Een absolute aanrader voor iedereen die om wat voor reden dan ook tijdelijk zonder huis zit

door Frank Boom op Unit Rent

Dag,

We hebben een Unit bij woonunit-huren.nl gehuurd omdat ons huis gerenoveerd werd. Ik moet zeggen dat ik meer dan onder de indruk ben van de unit en ook van de service bij dit bedrijf.
We hadden de unit Excellent gehuurd en deze voldeed geheel aan onze wensen. Hele nette keuken, toilet en douche. Woongedeelte was nog vrij ruim en ook de slaapkamer was perfect.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Het plaatsen van de unit verliep vlekkeloos. Toen we een keer problemen hadden met de douche werd dit snel en adequaat verholpen.

Groeten van een zeer tevreden klant. Aanrader !!!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»