Woonunits huren

Klanten beoordelingen

Lees hier de beoordelingen van mensen die bij ons een woonunit hebben gehuurd. Of schrijf uw eigen beoordeling.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unit Rent
Average rating:  
 12 reviews
 by I.C. van Willigenburg

Tijdens de verbouwing van ons woonhuis heben we prima in de woonunit kunnen wonen,ondanks dat het best gevroren heeft functioneerde alles goed! Prijs kwaliteit verhouding is ook in orde!
Vriendelijke groeten en bedankt voor de samenwerking.

 by Jos en joyce

Tijdens de verbouwing van ons woonhuis, wonen wij nu bijna een jaar in een unit van Unit Rent.. Het plaatsen ging ondanks het slechte weer en een dieper gelegen tuin en dankzij een uitstekende en heel vriendelijke chauffeur, heel goed. De service en bereikbaarheid van dit bedrijf is heel prettig. Altijd even vriendelijk en ze denken met hun klanten mee. Kortom; dit is echt een aanrader!

 by Lucas Tuitel

Tijdens de bouw van mijn nieuwe woning heb ik gebruik gemaakt van een woon unit van Unit Rent. De aflevering gebeurde zeer professioneel ondanks de beperkte ruimte. De ruimte is zeer goed bewoonbaar en werd in perfecte staat opgeleverd. De huurprijs is in verhouding tot de service en de ruimte zeer redelijk. Een avontuur dat je met een gerust hart kunt aangaan.

 by ME

Al een aantal jaren huren wij een woonunit van unit-rent en zijn zeer tevreden.Zien er keurig uit en zijn praktisch ingedeeld. Tot op heden hebben wij nog geen gebruik van de service hoeven te maken, dat zegt genoeg!

Een tevreden klant.

 by R.Kunne

Wij hebben van Augustus 2009 tot december 2010 gewoond in een unit van Unit Rent. Vanaf het eerste contact is alles zeer duidelijk, helder en correct geweest. Zeer correcte, profesionele houding, komen afspraken goed na. Schone en goed ingedeelde units. Unit rent is een aanrader voor ieder die een Unit zoekt

 by A. Siegersma

Wij hebben 9 maanden in een woonunit gewoond tijdens de verbouwing van ons huis. Het was een goede oplossing voor ons. De plaatsing verliep perfect. De service van Unit Rent was goed. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Als er een keer iets defect was, werd er gelijk iets aan gedaan. Aardige en klantvriendelijke mensen! Complimenten.

 by Frits

Alles naar behoren verlopen !!!

 by Jan, Pauline en Emma

Ook wij hebben tijdens de verbouwing van onze boerderij in 2009 ruim 7 maanden in de Unit Excellent gebivakkeerd. Naar volle tevredenheid! Hij leek gloednieuw, had twee slaapkamers en een prima douche en keuken. Genoeg woonruimte voor ons alle drie. We hebben er bijzonder prettige herinneringen aan. Een absolute aanrader voor iedereen die om wat voor reden dan ook tijdelijk zonder huis zit

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»