Woonunits huren

Verhuur informatie

Bent u op zoek naar een woonunit? Bij Unit Rent bent u aan het goede adres om een kwalitatief hoogwaardige woonunit te huren.

Verhuur diverse modellen woonunits

Unit Rent biedt diverse modellen en groottes woonunits aan welke in het bijzonder geschikt zijn om te huren wanneer u meerdere maanden of jaren gaat verbouwen en tijdens deze periode niet in uw woning kunt of wilt verblijven. In dergelijke situaties overweegt men voor de huur van een luxe woonunit. Daarmee kan men luxe  wonen, op eigen terrein blijven en de bouw van dicht bij begeleiden. Hierdoor wordt volledig verhuizen overbodig!

Onze mobiele woonunits zijn er in verschillende soorten en maten. Altijd van luxe voorzien en bedoeld voor maximaal comfort. Zo kunt u onze woonunits huren welke standaard zijn voorzien van een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, een douche, rolluiken, verwarming en afhankelijk van welk type met één of meerdere gescheiden slaapkamers.

Aansluitingen water en elektra standaard voorbereid

Onze mobiele woonunits worden door een kraanwagen in uw eigen tuin of op uw bouwkavel geplaatst. Alle aansluitingen voor elektra en water zijn ingebouwd en zijn gereed voor aansluiting ter plaatse.

Wenst u meer informatie om een woonunit te huren?

Wenst u aanvullende informatie, advies op maat of direct een offerte? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op middels onze contactpagina. Wij staan u graag te woord.

Huurproces

1. Klanten vragen via de website een offerte voor ene specifieke unit.

2. Het kantoor van Unit Rent verwerkt de offerteaanvraag en biedt een offerte aan de klant aan. Tijdens dit proces communiceert de klant zijn of haar specifieke wensen en verwachtingen.

3. Na goedkeuring van de offerte en ondertekening van de overeenkomst, neemt de uitvoeringsafdeling van Unit Rent het over.

4. Indien nodig wordt de locatie bezocht door onze transportpartner.

5. De klant ontvangt gedetailleerde instructies over hoe de locatie voor te bereiden op de plaatsing van de woonunit, inclusief het zorgen voor een degelijke fundering en toegang voor het transport.

6. Eenmaal voorbereid, wordt de woonunit op de afgesproken locatie geplaatst.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om het huurproces te starten. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je bij elke stap te begeleiden.