Woonunits huren

Verhuur informatie

Bent u op zoek naar een containerwoning? Bij Unit Rent bent u aan het goede adres om een kwalitatief hoogwaardige containerwoning te huren.

Verhuur diverse modellen containerwoning

Unit Rent biedt diverse modellen en groottes containerwoningen aan welke in het bijzonder geschikt zijn om te huren wanneer u meerdere maanden of jaren gaat verbouwen en tijdens deze periode niet in uw woning kunt of wilt verblijven. In dergelijke situaties overweegt men voor de huur van een luxe containerwoning. Daarmee kan men luxe  wonen, op eigen terrein blijven en de bouw van dicht bij begeleiden. Hierdoor wordt volledig verhuizen overbodig!

Onze mobiele containerunits zijn er in verschillende soorten en maten. Altijd van luxe voorzien en bedoeld voor maximaal comfort. Zo kunt u onze containerunits huren welke standaard zijn voorzien van een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, een douche en afhankelijk van welk type met één of meerdere gescheiden slaapkamers.

Aansluitingen water en elektra standaard voorbereid

Onze mobiele container woning units worden door een kraanwagen in uw eigen tuin of op uw bouwkavel geplaatst. Alle aansluitingen voor elektra en water zijn ingebouwd en zijn gereed voor aansluiting ter plaatse.

Wenst u meer informatie om een containerwoning te huren?

Wenst u aanvullende informatie, advies op maat of direct een offerte? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op middels onze contactpagina. Wij staan u graag te woord.