Woonunits huren

Tijdelijke Woonunit

Unit Rent is al jarenlang voor u het adres  wanneer u een luxe tijdelijke woonunit wilt huren. Wij beschikken over een ruim assortiment van en variëteit aan woon units en uw tijdelijke woonunit zit er vast bij.

Wij verhuren woonunits aan personen en gezinnen wie voor een langere periode (maanden tot jaren) aan het verbouwen zijn en graag op hun eigen terrein blijven wonen en een tijdelijke woonunit biedt dan de oplossing. Zie het dus als een tijdelijke woonruimte op eigen terrein.

In dergelijke situaties overweegt men om een luxe tijdelijke woon unit te huren. Daarmee kan men luxe  wonen, op eigen terrein blijven en de bouw van dicht bij begeleiden. Hierdoor is een echte verhuizing niet nodig!

Onze mobiele woonunits zijn er in verschillende soorten en maten. Altijd gericht op luxe en bedoeld voor maximaal comfort. Zo is onze unit verhuur ingericht. Standaard zijn onze units te huur voorzien van een woonkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur, douche en één of meerdere gescheiden slaapkamers enzovoorts.

Wenst u aanvullende informatie van onze woonunits te huur, advies op maat of direct een offerte, neemt u dan contact met ons op middels onze contactpagina.