Woonunits huren

Woonunit te huur

Unit Rent is al jarenlang het bedrijf dat een luxe woonunit te huur heeft. Wij beschikken over meerdere luxe afgewerkte en compleet ingerichte woonunits.

Wij hebben voor meerdere situaties een woonunit te huur. Zo is er een woonunit te huur voor één a twee personen, maar ook is er een woon unit te huur voor middelgrote en grote gezinnen.

Speciaal in het leven geroepen voor mensen wie gedurende aan langere periode (maanden, jaren) aan het verbouwen zijn en graag op hun eigen terrein blijven wonen. Zie het dus als een tijdelijke verhuur van een woon unit voor op eigen terrein.

Voor bovenstaand omschreven en soortgelijke situaties bieden wij een woonunit te huur aan.  Het biedt u de gelegenheid om luxe te wonen en tijdens de verbouwing op eigen terrein te blijven!

Onze verplaatsbare woonunits (eenmaal op plaats heeft het een vaste plaats gekregen op uw terrein) zijn er in verschillende soorten en maten. Altijd van luxe voorzien en bedoeld voor maximaal wooncomfort. Zo is onze woon unit te huur standaard voorzien van een woonkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur, douche en één of meerdere gescheiden slaapkamers.

Wenst u aanvullende informatie van onze woonunits, advies op maat of direct een offerte, neemt u dan contact met ons op middels onze contactpagina.