Woonunits huren

Woonunits huren

Bent u op zoek om een woonunit te huren? En wenst u hoge kwaliteit van de woonunit?  Dan bent u bij ons, bij Unit Rent, aan het goede adres voor de huur van een kwalitatief hoogwaardige woonunit.

Verhuur diverse modellen woonunits

Unit Rent biedt diverse modellen en grootte woonunits aan. Deze zijn naast specifieke situaties in het bijzonder geschikt zijn om te huren wanneer u meerdere maanden of jaren gaat verbouwen en tijdens deze periode niet in uw woning kunt of wilt verblijven. Dan is de huur van een luxe woonunit een mooie uitkomst. Daarmee woont u in luxe en kunt u op uw eigen terrein blijven. Hierdoor wordt volledig verhuizen overbodig!

Onze mobiele woonunits bieden wij alleen ter huur aan en wij kunnen u deze in verschillende soorten en maten aanbieden. Ze zijn in alle gevallen van luxe voorzien en bedoeld voor maximaal comfort. Zo zijn onze woonunits standaard voorzien van een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, een douche en afhankelijk van welk type met één of meerdere gescheiden slaapkamers.

Aansluitingen water en elektra standaard voorbereid

Onze mobiele woonunits worden door een kraanwagen in uw eigen tuin of op uw bouwkavel geplaatst. Alle aansluitingen voor elektra en water zijn ingebouwd en zijn gereed voor aansluiting ter plaatse.

Wenst u meer informatie om een woonunit te huren?

Wenst u aanvullende informatie, advies op maat of direct een offerte? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op middels onze contactpagina. Wij staan u graag te woord.